Panoramsko razgledanje Beograda

Doživite Beograd iz NAJLEPŠE perspektive.

Završena je sezona razgledanja grada iz otvorenog turističkog autobusa za 2018.g. Tura pod nazivom “Beograd vaš domaćin“.

Pogledajte kartu route

Polazak otvorenog turistickog autobusa je u 11.00 č i 13.00 č i svakog dana sa Trga Nikole Pašića – obeleženo stajalište za turistički autobus u zoni Pionirskog parka. U zavisnosti od interesovanja otvaraju se polasci u 15.00 č i 17.00 č.

Trajanje - 70 minuta +- 10 minuta.

Jezici - audio vodic-srpski, ruski, engleski, francuski, nemački , turski, italijanski i grčki.
jezici

Minimalan broj osoba za realizaciju ture je 15.

Cena karte - 600 rsd za odrasle , 400 rsd za decu do 12 godina. Karta se može kupiti u Tic-u, Knez Mihailovoj 5, na salteru prodaje BS Tours-a, Savski trg 1-a i u autobusu pre početka razgledanja.

Na osnovu dobijene saglasnosti od Sekretarijata za saobracaj, direkcije za javni prevoz: TRASA ZA TURISTICKI AUTOBUS je Bulevar Kralja Aleksandra(u zoni Pionirskog parka)-Kneza Miloša-Bulevar Kneza Aleksandra Karadjordjevića- Dr.Milutina Ivkovića-Trg Oslobodjenja-Autokomanda-Bulevar oslobodjenja-Trg Slavija –Kralja Milana-Terazije-Kolarčeva-Trg Republike-Vasina-Uzun Mirkova- Tadeuša Košćuškog-Cara Dušana-Bulevar Vojvode Bojovića-Pariska-Kneza Sime Markovića-Pop Lukina-Brankov most-Bulevar Nikole Tesle-Ušće-Bulevar Mihaila Pupina-Brankov Most-Brankova-Prizrenska-Terazije- Bulevar Kralja Aleksandra(u zoni Pionirskog parka). Obeležena stajališta-Muzej 25 maj-zadržavanje 2 min, Studentski Trg-zadržavanje 2 min , Uzun Mirkova kod Kralja Petra-zadržavanje 2 minuta.

 

O Beogradu

Beograd je treći je najveći grad jugoistočne Evrope, posle Istanbula i Atine. U njemu živi nešto više od 1.700.000 stanovnika. Beograd je grad mladih. Više od 40% Beograđana ima između 15 i 44 godine. Duh Beograda je nešto o čemu će vam svaki Beograđanin rado pričati. Neposredni i raspoloženi za zabavu, raduju svemu i svačemu, prijatnim razgovorima i dugim šetnjama. Vole da su u pokretu i zbog toga su ulice, šetališta, kafići, restorani, prodavnice uvek pune ljudi. Što je još važnije, Beograđani se raduju svakome. Zato upoznajte Beograd upoznajući Beograđane

Tura „BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN - NAJBOLJI NAČIN DA OTKRIJETE I DOŽIVITE BEOGRAD SA REKA“.

brod

Cena karte za vožnju otvorenim autobusom i brodom iznosi 1200 rsd za odrasle, a za decu do 12 godina iznosi 600 rsd. Polazak je svakog petka i subote u 15.00 č. sa Trga Nikole Pašića. Tura kreće razgledanjem iz otvorenog autobusa po standardnoj trasi, autobus odvozi zainteresovane goste do hotela Jugoslavija, nakon toga gosti u pratnji vodiča odlaze na brod Stevanske livade koji se usidren kod splava Gabbiano, razgledanje sa reka traje 90 minuta u pratnji licenciranog vodiča i nakon vožnje se gosti ponovo vraćaju kod hotela Jugoslavija gde se ukrcavaju u autobus i vraćaju na polazno mesto, a to je Trg Nikole Pašića.

Zelimo da napomenemo da se razgledanje sa reka održava sa licenciranim turistickim vodičem, srpsko-engleski jezik.

Brod je kapaciteta 50 mesta.

Minimalan broj za realizaciju programa razgledanja sa reka brodom je 15.

Brod – bus od 15.09. ide petak i subota u 15.00 časova

Trasa: Beograd sa reka Panoramsko razgledanje grada rekom, obuhvata razgledanje svih 20 km Beogradskih obala. Prilikom krstarenja Dunavom i Savom videćete pri polasku okruženje hotela Jugoslavija sa najpoznatijim beogradskim splavovima i noćnim životom. Dalje nas plovni put vodi Dunavom ka Gardošu – najlepšem delu Zemuna, odakle nastavljamo nizvodno oko Lida i Ratnog ostrva ka kuli Nebojša i Pančevačkom mostu. Iz Dunava ulazimo u Savu i pored Kalemegdana, Kapetanije, ispod Saborne Crkve i mostova, pored beogradskog sajma krstarimo ka mostu na Adi i odatle nazad do splava Gabbiano, odakle smo i krenuli.