Panoramic sightseeing of Belgrade

Doživite Beograd iz najljepše perspektive.

Polazak otvorenog turistickog autobusa je u 11.00 č i 13.00 č i svakog dana sa Trga Nikole Pašića – obeleženo stajalište za turistički autobus u zoni Pionirskog parka. U zavisnosti od interesovanja otvaraju se polasci u 15.00 č i 17.00 č.

Trajanje - 70 minuta +-10 minuta.

Jezici - audio vodic-srpski, ruski, engleski, francuski, nemački , turski, italijanski i grčki.

Minimalan broj osoba za realizaciju ture je 15.

Cena karte - 1500 rsd za odrasle , 1000 rsd za decu do 12 godina. Karta se može kupiti u Tic-u, Knez Mihailovoj 5, na salteru prodaje BS Tours-a, Savski trg 1-a i u autobusu pre početka razgledanja..

Na osnovu dobijene saglasnosti od Sekretarijata za saobracaj, direkcije za javni prevoz: TRASA ZA TURISTICKI AUTOBUS je Bulevar Kralja Aleksandra(u zoni Pionirskog parka)-Kneza Miloša-Bulevar Kneza Aleksandra Karadjordjevića- Dr.Milutina Ivkovića-Trg Oslobodjenja-Autokomanda-Bulevar oslobodjenja-Trg Slavija –Kralja Milana-Terazije-Kolarčeva-Trg Republike-Vasina-Uzun Mirkova- Tadeuša Košćuškog-Cara Dušana-Bulevar Vojvode Bojovića-Pariska-Kneza Sime Markovića-Pop Lukina-Brankov most-Bulevar Nikole Tesle-Ušće-Bulevar Mihaila Pupina-Brankov Most-Brankova-Prizrenska-Terazije- Bulevar Kralja Aleksandra(u zoni Pionirskog parka). Obeležena stajališta-Muzej 25 maj-zadržavanje 2 min, Studentski Trg-zadržavanje 2 min , Uzun Mirkova kod Kralja Petra-zadržavanje 2 minuta.

O Beogradu

Beograd je treći je najveći grad jugoistočne Evrope, posle Istanbula i Atine. U njemu živi nešto više od 1.700.000 stanovnika. Beograd je grad mladih. Više od 40% Beograđana ima između 15 i 44 godine. Duh Beograda je nešto o čemu će vam svaki Beograđanin rado pričati. Neposredni i raspoloženi za zabavu, raduju svemu i svačemu, prijatnim razgovorima i dugim šetnjama. Vole da su u pokretu i zbog toga su ulice, šetališta, kafići, restorani, prodavnice uvek pune ljudi. Što je još važnije, Beograđani se raduju svakome. Zato upoznajte Beograd upoznajući Beograđane

Tura „BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN - NAJBOLJI NAČIN DA OTKRIJETE I DOŽIVITE BEOGRAD SA REKA“.

brod

Cena karte za vožnju otvorenim autobusom i brodom iznosi 1500 rsd za odrasle, a za decu do 12 godina iznosi 1000 rsd. Polazak je svakog petka i subote u 17.00 č. sa Trga Nikole Pašića. Tura kreće razgledanjem iz otvorenog autobusa po standardnoj trasi, autobus odvozi zainteresovane goste do hotela Jugoslavija, nakon toga gosti u pratnji vodiča odlaze na brod Stevanske livade koji se usidren kod splava Gabbiano, razgledanje sa reka traje 90 minuta u pratnji licenciranog vodiča i nakon vožnje se gosti ponovo vraćaju kod hotela Jugoslavija gde se ukrcavaju u autobus i vraćaju na polazno mesto, a to je Trg Nikole Pašića.

Zelimo da napomenemo da se razgledanje sa reka održava sa licenciranim turistickim vodičem, srpsko-engleski jezik.

Brod je kapaciteta 50 mesta.

Minimalan broj za realizaciju programa razgledanja sa reka brodom je 15.

Trasa: Beograd sa reka Panoramsko razgledanje grada rekom, obuhvata razgledanje svih 20 km Beogradskih obala. Prilikom krstarenja Dunavom i Savom videćete pri polasku okruženje hotela Jugoslavija sa najpoznatijim beogradskim splavovima i noćnim životom. Dalje nas plovni put vodi Dunavom ka Gardošu – najlepšem delu Zemuna, odakle nastavljamo nizvodno oko Lida i Ratnog ostrva ka kuli Nebojša i Pančevačkom mostu. Iz Dunava ulazimo u Savu i pored Kalemegdana, Kapetanije, ispod Saborne Crkve i mostova, pored beogradskog sajma krstarimo ka mostu na Adi i odatle nazad do splava Gabbiano, odakle smo i krenuli.